ANTALYA / KEMER - Ünal Aysal Anadolu Lisesi

Mrt

Kariyer günleri kapsamında Okulumuzda 7 üniversitenin katılımı ile Üniversite Tanıtım Günleri etkinlikleri gerçekleştirildi. Tanıtıma ilçemiz liselerinin son sınıf öğrencileri katıllım gösterdiler.

Mrt

Akdeniz Üniversitesi Elektrik ve Elektronik bölümü öğretim görevlileri Prof. Dr. Selçuk HELHEL, Dr. öğretim görevlisi Yalçın ALBAYRAK tarafından öğrencilerimize Meslek tanıtımı amacıyla Elektrik ve Elektronik Mühendisliği hakkında bilgilendirme yapıldı. Akdeniz Üniversitesi Ulaştırma dalından Doç. Dr. Sevim KÖFTECİ tarafından İnşaat Mühendisliği ve ulaştırma alanlarının tanıtımı yapıldı.

Mrt

Okan Üniversitesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Memet Erdem AYBAY tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize üst öğrenime hazırlanma ve meslek tanıtımları amacıyla Kariyer Günleri ve Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında Hukuk Öğrenimi konusunda seminer verildi

Mrt

Ordu da gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler A Judo Türkiye Şampiyonasında Okulumuz 12-C sınıfı öğrencisi Abdülkadir AFŞİN Türkiye 3.sü olmuştur. Öğrencimize ve çalıştıran öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Kas

10 Kasım günü Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikal edişinin 80. yılında Atatürk´ü saygı ve minnetle andık. Tarih Öğretmeni Şuayip DAYI´a hazırladığı tören için teşekkür ederiz. Hayat tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da durdu. Teşekkürler Başöğretmenimiz ATATÜRK!

May

11.05.2018 tarihinde okulumuz 4. dönem mezunlarını coşkuyla uğurladık. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, mezunlarımıza başarılar diliyoruz.

Okulumuzda II. Dönem düzenlenen satranç turnuvasında;

1. Emirhan ALTUN

2. Beyhan ARICI

3.Asaf CAN

olmuştur...

Kas

Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizin ilgili anketleri 30 Kasım 2017 tarihine kadar doldurmalarını önemle rica ederiz.

Ünal Aysal Anadolu Lisesi Müdürlüğü